Realisatie Spar supermarkt te Dokkum

Eindsituatie BP en Spar Spar en parkeerterrein

Zwanenburg Projecten BV heeft een nieuwe Spar supermarkt aan de Woudweg/Liudgerleane te Dokkum gerealiseerd.

Na de aankoop en herontwikkeling van een tankstation in Dokkum is ook het achterliggende garagebedrijf van de voormalige Opel dealer Wouda te Dokkum gekocht door Zwanenburg Projecten BV.

Op 17 maart is de sloop en (ver)bouw gestart teneinde het bestaande garagepand om te turnen tot een nieuwe Spar supermarkt. De Spar is feitelijk verplaatst van de huidige locatie aan op de Keppels naar de Woudweg/Liudgerleane. De nieuwe Spar is circa 900 m2 groot geworden en heeft op eigen terrein minimaal 30 parkeerplaatsen toegewezen. Lees hier het artikel uit de "In-Dokkum". 

De casco winkel is 29 mei opgeleverd aan Spar Holding BV, waarna de inrichting van de winkel door Spar is opgepakt en de winkel voor het winkelend publiek open is gegaan op 17 juni 2014. Lees hier het persbericht over de opening van de winkel.

De supermarkt is langjarig verhuurd aan Spar Holding BV. Dit object wordt in combinatie met het naastgelegen tankstation, de bovenwoning en de 180 m2 commerciële ruimte opgenomen in de eigen beleggingsportefeuille.

Terug naar overzichtspagina