43 appartementen aan de Waterkant van de Dokkumer Ee


We geven een vergeten deel van de stad, prachtig gelegen aan de waterkant, een nieuw leven. Twee moderne gebouwen, één met vijf en de ander met zes verdiepingen, bieden samen plaats aan 43 appartementen. Elk appartement geniet van een magisch uitzicht op het water, waar de zon langzaam achter de horizon van de Ee verdwijnt.

Deze locatie, ooit een kloppend hart van lokale ondernemingen aan het schilderachtige Pieterseliewaltje, was over de jaren heen in de vergetelheid geraakt door stedelijke ontwikkelingen. De bedrijvigheid verdween, en een plek vol potentieel bleef onbenut. In 2020 hebben we deze verborgen parel herontdekt en besloten het tij te keren. In samenwerking met de gemeente Leeuwarden en vooruitstrevende stedenbouwkundigen, hebben we een visionair plan ontwikkeld dat niet alleen de stadshorizon verfraait maar ook de lokale gemeenschap verrijkt.

Deze locatie transformeren we in een levendige hub voor wonen en ontspanning, met genoeg ruimte voor parkeren en opslag. Duurzaamheid staat centraal, met uitstekende isolatie en zonnepanelen op ieder dak. Een plek waar geschiedenis en toekomst samenkomen om een nieuw verhaal te schrijven.

Locatie Eestroom