Mooi Deventer


Maak kennis met de MooiZEN bouwfilosofie: ZEN staat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw. MooiZEN heeft nog wel wat pluspunten. Dankzij de uitgekiende planning en voorbereiding is een MooiZEN woning verrassend snel te bouwen. Natuurlijk met behoud van ‘ouderwetse’ kwaliteit. Goed nieuws voor gemeenten, woningcorporaties en huurders en kopers die met smart op een goed en betaalbaar huis zitten te wachten.

Bij een goed en logisch plan kan het heel snel gaan: dit project in Deventer stond binnen 5 maanden als een huis. Van het verwerven van de locatie, via het ontwikkelen van het plan, tot en met de verkoop van alle woningen.

Wat de MooiZEN huizen gemeen hebben: stuk voor stuk bio-based, met de natuur als uitgangspunt. Goed voor een gezonder leefklimaat binnen. Circulair gebouwd, dus geen verspilling van bouwmaterialen, verantwoord hergebruik, vastgelegd in een ‘materialenpaspoort’. Gasloos, met zonnepanelen en warmtepomp. Flexibel, niet alleen dankzij die persoonlijke gevel. Goed onderhoudsarm sanitair, dankzij de Sanifab methode.

Locatie Mooi Deventer