Maat-
schappelijk betrokken

We sponsoren een paar mooie projecten in Noord-Nederland. Wat deze organisaties gemeen hebben? Zij dragen bij aan het vergroten van de leefbaarheid van een plaats. Wij vinden het prachtig dat we daar een steentje aan bij kunnen dragen.

Samen doen, samen beter!

Het Oranjewoud festival

Het Oranjewoudfestival (Heerenveen, Landgoed Oranjewoud), klassieke concerten, avontuurlijke concerten, cultuurfestival voor jong en oud;

Oranjewoud Festival

Night of the Koemarkt

Night of the Koemarkt (Heerenveen), een soort Night of the Proms, maar dan niet in de Royal Albert Hall in Londen, gewoon buiten op de Koemarkt;

Night of the Koemarkt

Admiraliteitsdagen

De Admiraliteitsdagen (Dokkum), historische schepen en nog heel erg veel meer vertier.

Admiraliteitsdagen

Butterfly Beach Party

Tijdens de Butterfly Beach Party (Heerenveen) komen er verschillende artiesten optreden. Je kunt dansen op Caribbean Salsa, Bachata en Dance Music. Lekker loungen en chillen in de Oriental Shisha Lounge. En heerlijk genieten van Drums, shows en Brazilian vibes!

Butterfly Beach Party

Julia Jan Wouters stichting

Door het Julia Jan Wouters hospice te ondersteunen dragen we een steentje bij aan het in stand houden van de palliatieve terminale zorg in Heerenveen en omstreken. Een organisatie gedragen door vrijwilligers die wij van harte de beoogde nieuwe locatie gunnen.

Julia Jan Wouters hospice