Over ons


We bedenken en ontwikkelen mooie, duurzame vastgoedprojecten.

Vaak een beetje avontuurlijk en ‘aangenaam anders’ - altijd passend bij de wens en de behoefte van onze klanten. Is die vraag nog niet meteen duidelijk, dan helpen we enthousiast met zoeken - én de enige juiste oplossing vinden. Ons voornaamste wapen: linksom of rechtsom, we krijgen het voor elkaar. 

Dat levert mooie plekken op. Voor iedereen. Dankzij ‘anders denken, anders doen’. Duidelijk doordacht, lekker verrassend en tegelijk heel logisch, al is het maar achteraf.

We zien kansen, die anderen wel eens laten liggen.

Het resultaat mag er zijn: een functionele plek die niet alleen mooi en uitnodigend is, maar ook passend, vernieuwend, origineel, toekomstbestendig, comfortabel en rendabel.

Wat precies?

Dat is nogal divers. We zouden graag veel meer vertellen over alle projecten die ‘typisch Zwanenburg’ zijn.

Van kleinschalige, gedurfde, eenpersoonsoplossingen tot gebiedsontwikkeling, inbreiding met lef en precisie, knappe transformaties, snelle transities en andere mooie metamorfoses die het verschil maken.

Waar kan ik wat bekijken?

In heel Noord-Nederland, in de Randstad, maar ook in Deventer bijvoorbeeld.

We faciliteerden een nieuw restaurant voor La Place en McDonalds langs de A1 bij Muiden. Ons aandeel in het bestemmingsplan en het super snel bouwen van McDonald’s Nijkerk is nu landelijk een voorbeeldproject voor McDonald’s. Dankzij geduldig meedenken, zorgvuldig inpassen in de omgeving en gewoon keihard efficiënt op tijd de bouw realiseren.