Mooi Wonen


Al bijna een ‘klassieker’ binnen onze projecten, ontwikkeld in de crisistijd. Met een gegarandeerde afname van de grond en een gegarandeerde startdatum van de bouw, gecommuniceerd wanneer het project in verkoop gaat. Wat onverhoopt niet verkocht wordt, wordt door ons in verhuur gebracht. Dat geeft zekerheid voor alle betrokken partijen.

Uitgangspunt is steeds hetzelfde: duurzame woningen, gebouwd in degelijke, karakteristieke Jaren ’30 stijl. Vriendelijke architectuur waarbij het casco van de woning steeds hetzelfde is. Die nog altijd onovertroffen eenvoud, doelmatigheid - en tegelijk een lust voor het oog. Net zo ruim als toen (opvallend grote beukmaat, drie slaapkamers, meestal halfvrijstaand), met het wooncomfort en de duurzaamheid van nu.

Ook nog eens betaalbaar. Je herkent zo’n Mooi Wonen project direct al aan de naam: Mooi JoureMooi LoevesteinMooi HarinxmalandMooi Blitsaerd etc. Stuk voor stuk mooi op de bouwtekening en in de artist impression, nog mooier in de praktijk. Kom een keer kijken en laat je overtuigen.

Hieronder een aantal MooiWonen projecten