Mooi Noordwolde


Gebouwd volgens de vaste principes van het concept ‘Mooi Wonen’. Gecombineerd met 8 MooiZEN woningen.

Dat wil zeggen: de onovertroffen stijl en degelijkheid van de Jaren ’30, de duurzaamheid van nu. Hoe ziet ‘mooi Wonen’ er in Noordwolde uit? Sfeervol en karakteristiek wonen, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen.

De mooie plek? Het buurtschap Rohé met 900 inwoners, net buiten Noordwolde. Dat wil zeggen: op het ‘drielandenpunt’ waar Overijssel, Friesland en Drenthe aan elkaar grenzen. Niet ver van al het moois van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Midden in een typisch beekdallandschap met bolle akkers, ruige velden met bloemen, stukje bos, kleine dorpskernen.

Noordwolde is nog een 10 minuten fietsen, daar vind je scholen, een winkelcentrum, goede voorzieningen. Een kwartier met de auto en je bent in Steenwijk of Wolvega. De woningen? Dat zijn 2-onder-1 kapwoningen met zadeldak of schilddak, allemaal in de gewilde Jaren ’30 stijl. Plus 8 energieneutrale hoekwoningen en tussenwoningen van het MooiZEN concept die volgens de ontwerpprincipes van de strenge BENG 2017 normen betaalbaar zijn gerealiseerd. Dat is lekker thuiskomen! 

Locatie Mooi Noordwolde