75 studio's en appartementen in De Spot, Leeuwarden

Op 1 juli 2016 heeft Zwanenburg Projecten de koopovereenkomst voor een leegstaand kantoorpand (5500 m2) aan de Baljeestraat in Leeuwarden getekend. Het gebouw wordt momenteel getransformeerd naar 44 zelfstandige studio’s en 31 appartementen met daaronder een restaurant. Het gebouw is gelegen op een zeer centrale locatie: in het centrum van Leeuwarden en tegenover het Centraal Station en het NHL & Stenden.

Het gebouw is getransformeerd tot 75 moderne, lichte en onderhoudsarme studio’s en appartementen variërend in oppervlakte van circa 19 tot 80 m². Deze trendy studio’s en appartementen zijn all electric uitgevoerd en zijn bij alle studio's en appartementen voorzien van een complete keuken en badkamer. Een mogelijkheid tot parkeren is ook onder het pand aanwezig.

De doelgroep bestaat uit onder andere studenten, afgestudeerden, (door) starters en expats.  

2 oktober 2018 zijn de studio's en appartementen opgeleverd. Tevens is het onderliggende restaurant compleet verbouwd en opgeleverd in oktober 2018.
Alle spots zijn op dit moment verhuurd. www.despot058.nl

Mocht u geïnteresseerd zijn of geïnformeerd willen blijven over dit project, dan kunt u ons dat laten weten via info@mooieplek.nl

Terug naar overzichtspagina