27 luxe appartementen RĂ©sidence Tellepark Heerenveen

Résidence Tellepark bestaat uit 3 kleinschalige woongebouwen met elk 8 luxe appartementen en een penthouse. 
 
In de sfeervolle gebouwen van Résidence Tellepark kan gerekend worden op alle gewenste en mogelijke luxe en comfort. De gebouwen zijn fraai en natuurlijk vormgegeven, veel raampartijen en buitenruimtes met een gunstige zonligging. Elke woonruimte heeft een ruime berging en twee overdekte parkeerplaatsen. De parkeerruimte wordt voorzien van een sedumdak waardoor het opgaat in het glooiende park.

Het project is ontwikkeld door Zwanenburg Projecten en wordt gerealiseerd in samenwerking met Hesco Bouw. Het gebouw is ontworpen door VDZ architecten.

Deze 27 luxe appartementen vormen een onderdeel van een totale integrale ontwikkeling op het Tellepark in Heerenveen. Zo zullen er nog 16 grondgebonden woningen gerealiseerd worden t.b.v. 44 cliënten van Tallant en zullen er teven 16 levensloopbestendige 2^1 kap woningen worden gerealiseerd. Om dit mogelijk te maken zullen 2 oudere schoolgebouwen worden gesloopt en een weg aan de openbaarheid worden onttrokken.

Na de bouwvak 2017 is gestart met de bouw van de 1e 18 appartementen en de bouw van het 3e torentje van 9 appartementen zal starten in 1e week mei 2018. 

Mocht u geïnteresseerd zijn of geïnformeerd willen blijven over dit project, dan kunt u ons dat laten weten via info@tellepark.nl. Ook op de website www.tellepark.nl of de facebookpagina van Résidence Tellepark kunt u meer informatie over dit project vinden.

Terug naar overzichtspagina