Woonstudio’s Heerenveen


Ons eigen voormalig kantoor maakt plaats voor stads wonen in het centrum van Heerenveen: In totaal ontwikkelen we hier 35 appartementen en 2 stadswoningen.

Op deze herontwikkelingslocatie slaan we 2 vliegen in 1 klap. Aan de ene kant vormt de herbestemming een oplossing voor de toenemende leegstand van bedrijfspanden aan de rand van het centrum. Aan de andere kant kunnen we een flink aantal woningzoekende (starters) aan een compacte, moderne en betaalbare woonplek helpen.

Klein maar fijn is niet voor niks een uitdrukking. Wie straks zijn thuis vindt in een van de appartementen van zo’n 50m2 mag rekenen op een heleboel gemak en een hele lage energierekening. Een climate control systeem houdt ze in de winter warm en in de zomer lekker koel. Op het binnenterrein is precies genoeg plek voor iedereen om een auto te parkeren. De 3-laagse stadswoningen van 75m2 hebben bovendien een eigen patio. En dan de locatie, midden in de bruisende kern van Heerenveen, met haar talloze restaurants, terrassen en het winkelcentrum. We zouden bijna spijt krijgen dat we hier zelf zijn weggegaan.

Locatie Woonstudio's Heerenveen