Mooi Wetterwille


Gebouwd volgens de vaste principes van het concept ‘Mooi Wonen’.

Dat wil zeggen: de onovertroffen stijl en degelijkheid van de Jaren ’30, de duurzaamheid van nu. Hoe ziet ‘Mooi Wonen’ er in Delfstrahuizen uit?

De eerste kopers zagen er direct een unieke kans in: betaalbaar wonen op een bevoorrechte plek, aan de rand van het Tsjûkemar, een van de bekendste Friese Meren. Niet zo ver van Heerenveen, Lemmer en Joure, toch aangenaam rustig en relaxed op je eigen ‘mooie plek’ in het dorp aan het water.

Twee typen woningen, altijd met de karakteristieke kenmerken van Mooi Wonen. Van alle gemakken voorzien, energiezuinig en duurzaam, het comfort van nu en de sfeer van toen. Een ruim kaveloppervlak, een even knusse als stoere uitstraling dankzij de warme kleur baksteen uit de Kloosterwaard-collectie, gebakken in Nederlandse ovens. Veel aandacht voor detail: ‘ouderwets’ verspringend metselwerk en bloemkozijnen. Drie slaapkamers, fijne mogelijkheden om uit te breiden. Rondom vrijstaande huizen, Mooi Wetterwille heeft een eigen groenstrook om de bebouwde delen speels te onderbreken. Er is over nagedacht. 

Locatie Mooi Wetterwille