Vliegende start voor Mooi Boshoven


4 juli 2024

Nog steeds het gevoel van ‘knijp ons even’, want met ons project Mooi Boshoven kende we een wel hele bijzondere start! Drie weken geleden zetten we voet op Meppelse grond voor de verkoop van de eerste 15 woningen van Mooi Boshoven.

Een volle tent met een heleboel positieve gesprekken legde de basis voor een geslaagd vervolg. Na het drukbezochte verkoopevent stroomden de inschrijvingen binnen. En nu, amper een maand later, staan alle woningen van de eerste fase onder optie.

Bijzonder is dat we alle optanten hebben kunnen blij maken met hun meest favoriete bouwnummer. Uitzonderlijk en dat maakt ons best een beetje trots! 

De aanzienlijk lange reservelijst heeft ons doen besluiten om door te pakken. De voorbereidingen van de verkoop van de volgende fase van Mooi Boshoven zijn al in gang gezet. Wordt (binnenkort) vervolgd.

Terug naar overzicht