Start verkoop Mooi Boshoven.


3 juni 2024

Uitdagingen en samenwerkingen aangaan, daar krijgen we bij Zwanenburg Projecten energie van. Ons project Mooi Boshoven was zo'n dynamische reis waarbij deze twee aspecten samensmolten, en we met een kruiwagen aan ervaring onze bijdrage hebben kunnen leveren.

Hesp Projectontwikkeling kwam als beginnende ontwikkelaar met een mooi concept bij Gemeente Meppel. Het proces van de uitontwikkeling van de locatie en het omzetten van de intentieovereenkomst naar een koopovereenkomst bleek echter een complexere puzzel dan verwacht. Toen we werden gevraagd om mee te denken, was onze interesse snel gewekt. We zeggen immers niet voor niks ‘elke plek een mooie plek’.

Met een frisse blik hebben we samen met Hesp Projectontwikkeling en Gemeente Meppel de ontwikkeling voortgezet. Het resultaat? 28 vrijstaande woningen in Nieuwveense Landen, Meppel. Met de ondertekening van de kooprealisatieovereenkomst, richten we ons nu vastberaden op de verkoopfase van Mooi Boshoven. De eerste 15 exemplaren gaan al deze maand in de verkoop.

Zo zie je maar weer, dat je met samenwerken elkaar een heel eind vooruit kunt kruien!

Terug naar overzicht