Hoog bezoek bij Cunabula!


23 mei 2024

Hoog bezoek, maar dan op de tweede verdieping. Want daar bezichtigden we samen met de Raad van Advies van Topsport NOORD één van de appartementen in Cunabula. 80 sporters en talenten nemen binnenkort hun intrek in de topsportcampus.

De Raad van Advies, bestaande uit Epke Zonderland, Suzanne Schulting en Michel Mulder, zijn sinds vorig jaar actief voor de organisatie die zich inzet voor goede begeleiding en ontwikkeling van talenten en topsporters in het TeamNL Centrum Noord of één van de RTC’s in Noord-Nederland. De drie (oud-)sporters dragen zo ook hun steentje bij voor de sporters en sportomstandigheden in het Noorden. In deze rol overleggen en adviseren zij onder andere over belangrijke beleidsthema’s op de lange en korte termijn. “Wat wordt het fantastisch mooi. Een inspirerende en motiverende meerwaarde in Nederland en de regio.” Klonk de bevinding na het bezoek.

De laatste meters worden gemaakt bij de bouw van Cunabula, de housewarming staat al gepland. 😉 Binnenkort meer!

Terug naar overzicht