Langweer heeft de nieuwste hotspot van Friesland!


15 mei 2024

Op de plek waar vroeger de dansvloer werd gevuld met feestende mensen in het keldertje en restaurant de Groote Wielen druk werd bezocht, kreeg Pascal Hoogenboom, geboren en getogen Langweerder, de ruimte om zijn lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan!

Voor ons als team Zwanenburg een kans om naast de ontwikkeling van de nieuw te bouwen appartementen ‘Wetterstate’ ook de horeca van Friesland een nieuwe impuls te geven. Ruim twee jaar geleden presenteerde Pascal vol enthousiasme zijn eerste ideeën en sloten we het gesprek af met; ‘dit gaan we samen doen!’.

Vandaag wordt deze samenwerking bekroond met de opening van SPOT Langweer, de nieuwste hotspot van Friesland! Pascal (inmiddels mede-eigenaar van het pand) heeft hier samen met zijn hardwerkende team iets fantastisch weten neer te zetten. Op naar vele mooie zomers in bruisend Langweer!

Terug naar overzicht