VACATURE (GESLOTEN)


2 mei 2024

Deze zomerse dag verdient een vrolijke tekst voor onze nieuwste vacature. Ben jij klaar om voor een periode van in ieder geval 8 maanden je tanden te zetten in een boeiende rol binnen de wereld van nieuwbouwprojecten? Dan ben je vanaf deze zomer welkom bij ons!

Als onze frontlinie vertegenwoordig jij ons bedrijf en sta je klaar voor onze kopers. Met jouw scherpe communicatieve skills en hands-on aanpak begeleid je hen door het hele aankoopproces. Samen met je collega’s en onze vaste makelaars zorg je ervoor dat onze projecten goed in de markt gezet worden en dat alles er tiptop uitziet voor potentiële kopers en huurders.

Maar er is meer! Naast het klantcontact ben jij ook de persoon die contracten opstelt en verwerkt, bijeenkomsten organiseert en de communicatie met kopers en partners onderhoudt via ons nieuwbouwsysteem. Geen dag is bij ons hetzelfde!

Wat zoeken we in jou?
Ben je op korte termijn beschikbaar (liefst al per 1 juli) en ben je iemand die goed kan communiceren, van aanpakken weet en altijd wil blijven leren? Ben je sociaal, positief ingesteld en weet je goed om te gaan met stressvolle situaties? Dan ben jij geknipt voor deze rol!

Heb je ook nog ervaring in het vastgoed? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Dus, als jij een enthousiaste en verbindende teamspeler bent, die graag in de wereld van nieuwbouw aan de slag gaat, dan willen we jou ontmoeten!

Stuur ons vóór maandag 13 mei jouw CV en een leuk begeleidend schrijven.
We kunnen niet wachten, dus plannen graag dan een afspraak in voor die week. Stuur je sollicitatie naar communicatie@mooieplek.nl, dan laten wij ook weer van ons horen.

Team Zwanenburg Projecten

Terug naar overzicht