Wonen Yn ’t Reit opgeleverd


9 januari 2024

We starten het nieuwe jaar met zonnige plaatjes van de pas opgeleverde woningen van Wonen Yn ’t Reit.

Deze 9 levensloopbestendige bungalows staan in de Heerenveense wijk Skoatterwald. Aannemingsbedrijf Kuin kon voor de jaarwisseling alle sleutels overhandigen aan de kopers, die nu volop bezig zijn met het inrichten van huis en tuin.

Dit project is onderdeel van een groter geheel waarin ruimte is vastgesteld voor woningen in kubistische stijl. Waar we met deze levensloopbestendige woningen voornamelijk de 50-plus doelgroep bedienden, richten we ons bij het buurproject op een breder segment. In Wonen Yn ’t Wiid ontwikkelen we 40 vrijstaande- en halfvrijstaande woningen waarvan voor het eerste gedeelte binnenkort de bouw start.

Terug naar overzicht