Friese Bouwkring op bezoek bij Cunabula


22 december 2023

Bij Zwanenburg Projecten smullen we van moeilijke klussen. Het liefst doen we dan zoveel mogelijk met zo weinig mogelijk mensen, en als het even kan met regionale partijen. Geef ons een uitdaging en we toveren het om in een Mooie Plek.

Het zijn allemaal onderdelen van ons verhaal, van wie we zijn. Dat verhaal deelden we laatst met de leden van de Friese Bouwkring, die ons een bezoek brachten op de bouw van Cunabula. Na het verteren van de zware kost, was er ook daar iets om van te smullen. De mannen van Oan Tafel lieten ervaren dat het in de keuken ook anders dan anders kan. Dat je met toewijding, lef en plezier hele verrassende resultaten krijgt. Precies zoals wij het ook graag doen bij een ontwikkeling.

De komende dagen smullen we vooral van feestelijke maaltijden met vrienden en familie. In het nieuwe jaar gaan we met ongeremde vaart weer verder met onze missie. Aan al die partijen waar we samen Mooie Plekken mee mogen maken: bedankt voor de samenwerking!
Hele fijne feestdagen allemaal!

Terug naar overzicht