Bestemmingsplan Mooi Burgum vastgesteld


16 oktober 2023

We kunnen ons voorgaande bericht bijna letterlijk kopiëren, want er is weer een bestemmingsplan vastgesteld, unaniem! Deze keer door de raad van de Gemeente Tytsjerksteradiel voor onze woningbouwplannen in Burgum.

Zo’n unaniem besluit voelt echt als een kroon op ons werk, waarbij we in zo’n eerste fase van een nieuw project ons over elk detail buigen. Wat ons betreft dan ook maar één passende reactie: bedankt voor het vertrouwen!

Samen met Bruno Zandberg van Bruzan Projecten gaan we verder met deze ontwikkeling van ruim 100 woningen. Op de voormalige voetbalvelden van Burgum bouwen we straks sociale huur- en koopwoningen. De eerste fasen bestaan uit rijwoningen en het overige deel zijn twee-onder-een-kappers en een aantal vrijstaande woningen. Wederom een project waarbij veel mensen hun eerste koopwoning weten te bemachtigen!

Terug naar overzicht