Van grijze hoek naar bloeiende topsportcampus!


3 augustus 2023

Van grijze hoek naar bloeiende topsportcampus! Nu nog even door de vrolijke doeken in de steigers, over een tijdje in de meest letterlijke zin van het woord. Dan is Cunabula Heerenveen dé plek waar topsporters en talenten van Topsport NOORD tot bloei komen, hun thuis vinden en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Een leegstaande meubelboulevard wordt hier getransformeerd naar 112 appartementen en 5000m2 sportgerelateerde ruimte. De bouw van de 8 verdieping tellende woontoren doen we hier in eigen beheer en het blijft straks ook in eigendom. Van droom naar plan tot uitvoering.

Nog 2 verdiepingen te gaan, dan bereiken we het hoogste punt. Maar het echte hoogtepunt volgt wanneer we de gouden aluminium gevel als het ware draperen om de betonnen kern. Het winnende ontwerp van architect René van Zuuk. Dán wordt het die gouden plek die de bakermat vormt voor een heleboel toekomstig gouden plakken!

Terug naar overzicht