Vacature: management assistent (ingevuld!)


12 juli 2023

We vallen maar gelijk met de deur in huis: we hebben een overvloed aan werkzaamheden en zijn op zoek naar een aanpoter. Een management assistent die het bovendien ook nog eens leuk vindt om op administratief vlak een steentje bij te dragen.

Als je nu besluit verder te lezen is als het goed is je interesse gewekt en wil je meer weten over wie wij zijn, komt ‘ie! Als projectontwikkelaar werken we onder andere aan nieuwbouwplannen voor iedere doelgroep, van sociale huurwoningen tot levensloopbestendige bungalows en alles daar tussenin. Of we transformeren leegstaande panden om naar starterswoningen, maar net waar de behoefte in de markt ligt.

Ons credo: élke plek een mooie plek! We werken met een hecht team waarin iedereen zijn of haar eigen specialisme heeft en een bijdrage levert aan die mooie plekken. Op de stoel van management assistent komt binnenkort een plekje vrij.

Als we jou zoeken pas je ongeveer in dit profiel:

- je bent enthousiast, lichtvoetig en hebt overzicht.

- agendabeheer, collega’s achter de broek aanzitten, activiteiten organiseren en de administratie op orde houden geven je voldoening.

- je beheert informatie en correspondentie. Inkomende mail en telefoon sluis je door naar de juiste collega of verwerk je gelijk zelf. Die telefoon gaat niet de hele dag door, genoeg tijd voor focus dus.

- je werkt zelfstandig, ook zonder al te veel supervisie weet je alles vlot te trekken. verantwoordelijkheid is your middle name. Je werkt op dagelijkse basis nauw samen met directie.

- je hebt minimaal MBO-4 werk- en denkniveau

- met plezier maak je een praatje wanneer onze afspraken zich melden bij de voordeur en wijst ze de weg naar de vergaderruimte. Kopje koffie?

- je verzorgt de bestellingen van kantoormateriaal en voor de lunch die we dagelijks samen met collega’s nuttigen

- werken met Outlook en Excel vind je een makkie

- programma’s als Basecone, Twinfield en WeFact klinken je als muziek in de oren, en als er geen belletje gaat rinkelen ben je bereid je daarin vast te bijten en eigen te maken

- je wil voor ongeveer 32 tot 36 uur per week onderdeel worden van ons team, op vrijdag op tijd naar huis kan zomaar wekelijkse realiteit worden

Ervaring is dus niet het belangrijkste, inzet des te meer. In ruil daarvoor mag je rekenen op een prima salaris, een flexibele werkgever waarbij je je nog volop kunt ontwikkelen en werktijden in overleg. Nadat we met elkaar kennisgemaakt hebben wil je eigenlijk zo snel mogelijk aan de slag, vanaf 1 september 2023 zou zelfs helemaal perfect zijn.

En nu jij! Vertel je ons wie je bent en wat je voor ons kunt betekenen? Motivatiebrieven mogen met CV gemaild worden naar communicatie@mooieplek.nl. Wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar in ons monumentale pand in Heerenveen.

Terug naar overzicht