Vacature: allround timmerman


27 juni 2023

Gepassioneerde vakman gezocht! Ben jij een ervaren timmerman die jouw talent graag inzet voor onderhoud, nieuwbouw en verbouw van onze Mooie Plekken? Kom dan werken bij ons! Ons team bestaat uit professionals die samen de mooiste projecten realiseren en kwalitatief werk leveren.

Wat verwachten wij van jou?

Als timmerman ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Je kan zelfstandig werken, al werken we vaak in teamverband. Als professional ben je altijd oplossingsgericht en heb je een positieve werkmentaliteit. Je hebt oog voor detail en gaat altijd voor kwaliteit. Je denkt mee, hebt een passie voor het vak en vindt nauwkeurigheid eigenlijk gewoon vanzelfsprekend. Je hebt technisch inzicht en bent in het bezit van een rijbewijs BE.

Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende baan met afwisselende projecten, een prettige werkomgeving en een gezellige werksfeer. Je krijgt een fulltime contract met een passend salaris. We werken met goed gereedschap en ook vervoer wordt geregeld. Je gaat werken in de regio Heerenveen / Friesland, met soms wat uitstapjes daarbuiten. Afwisseling gegarandeerd!

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur je motivatie met C.V. naar communicatie@mooieplek.nl, dan maken we snel een afspraak!

Terug naar overzicht