We starten met bouwen in Lemmer


17 mei 2023

Tromgeroffel…. Vandaag willen we graag iets met je delen: We starten met bouwen in Lemmer! De heipalen zijn besteld en de start bouw datum is geprikt. Nog maar een paar appartementen zijn beschikbaar.

We maken van de Zeedijk weer een plek waar de Lemsters trots op kunnen zijn. Na jaren van verval weer richting een mooie plek! Op de bouwplaats is alle bestaande bebouwing gesloopt en de grond gesaneerd. Schoongeveegd om te transformeren! Een aantal toekomstig bewoners en geïnteresseerden kwamen dat gister aanschouwen tijdens de open dag met Hoekstra Makelaardij.
 
In oktober start Aannemingsbedrijf Kuin met de realisatie van de 28 appartementen van fase 1 Lemsterkade. Samen staan we ervoor om gegarandeerd te bouwen in deze veranderende woningmarkt. 

Terug naar overzicht