Conceptplannen Wiidpleats Earnewâld


15 maart 2023

Wat staat er te gebeuren op de Wiidpleats in Earnewâld? Met deze eerste conceptbeelden van VNL architecten nemen we je alvast mee in onze plannen!

Een hotel, 19 recreatiewoningen, horeca met terras met imposant uitzicht, verbinding met het dorp middels een pontje. Wij zien het al levendig voor ons! Een impuls voor het watersportdorp, dat gaat het zijn. Tijdens de algemene ledenvergadering van Dorpsbelang Earnewâld werden de ideeën dan ook met applaus ontvangen.

De 19 recreatiewoningen aan het water worden verkocht aan investeerders. Middels een tussenpartij die voor de verhuur zorgt mikken we erop dat de Wiidpleats straks het jaar rond druk bezocht wordt. Want daar heeft het dorp het meest aan!

Mogelijk beginnen we dit jaar al met de sloop van een gedeelte van de bestaande bebouwing. Na de bestemmingsplanprocedure hopen we begin volgend jaar dan de bouw te starten van deze Mooie Plek!

Terug naar overzicht