Nieuwstraat Heerenveen


21 december 2022

Het centrum van Heerenveen ondergaat een flinke upgrade, op verschillende plekken zijn we druk in de weer met het realiseren van Mooie Plekken.

Hier aan de Nieuwstraat komt de oplevering in zicht. Oude kantoorpanden, waaronder die van onszelf, maakten hier plaats voor 35 appartementen en 2 stadswoningen. Een win-winsituatie, want hiermee werd in één klap leegstand en krapte op de Heerenveense woningmarkt tegengegaan. De appartementen zijn bedoeld voor startende kopers en kleine huishoudens, precies daar waar de vraag ligt. 21 werden er vorig jaar in no-time verkocht, de andere 14 worden na oplevering verhuurt. Zo kunnen we ook de huurdersmarkt blijven bedienen.

En nog even dit, we maakten het Hesco Bouw niet gemakkelijk met ons ontwerp vol ingewikkeld metselwerk. Maar wat hebben ze er iets prachtigs van gemaakt, petje af!

Terug naar overzicht