20 sociale huurwoningen Almere Oosterwold


25 november 2022

In Almere Oosterwold is Knol Bouwgroep bijna zo ver om ons de sleutels te overhandigen van de 20 sociale small houses die we hier ontwikkelen. Het was wel even een flinke appel om te schillen in deze proeftuin voor gebiedsontwikkeling. Desondanks is het ons toch gelukt om hier binnen het ontwikkelkader van Oosterwold sociale huurwoningen te realiseren.

Uniek is wel dat er een 9600 m2 grote gezamenlijke tuin bij dit project hoort. We planten hem aan met fruitstruiken, notenbomen, wilde bloemen en leggen wandelpaden en een moestuin aan. Dit sluit aan bij de visie van de wijk waarvan een groot gedeelte uit stadslandbouw bestaat. Dankzij dit project is deze manier van wonen en buitenleven nu ook bereikbaar voor de huurdersmarkt in Almere. De small houses blijven binnen onze vastgoedportefeuille, we zijn daarom net gestart met de huurdersselectie voor deze groene mooie plek. www.stekalmere.nl

Terug naar overzicht