Sloop start aan De Pôlle in Lemmer


18 november 2022

Het afgelopen jaar hebben we samen met gemeente De Fryske Marren belangrijke stappen gezet om tot de gewenste herontwikkeling te komen van gebied De Pôlle in Lemmer. De plek die al jaren in verval is en een doorn in het oog van veel Lemsters. Maar verandering nadert nu snel!

Voordat de bouw van start gaat door Aannemingsbedrijf Kuin moet er eerst nog gesloopt worden. Daarom begint  volgende week met de sloop van de huidige gebouwen. Dan ligt er straks een prachtig blanco canvas voor de komst van deze mooie plek!

De eerste mooie plek is fase 1 – met 28 appartementen – en in zoverre uitgewerkt dat de verkoop bijna van start kan gaan. Voor fase 2 is het bestemmingsplan gereed wat binnenkort gepubliceerd wordt. In deze fase staan 79 appartementen en 20 grondgebonden woningen op de planning. www.lemsterkade.nl

Terug naar overzicht