Feestelijk moment Loodswoningen Middelsee


24 mei 2022

Mei is de maand van de feestelijke momenten, want ook in Middelsee organiseerden we bij Docks een Start Bouw feestje voor de kopers van de Loodswoningen.

Met een dubbel dozijn scharen knipten zij het lint voor de bouwplaats doormidden en daarmee is de bouw officieel gestart. Die wordt uitgevoerd door Bouwgroep De Jong, uiteraard ook aanwezig deze middag, net als Makelaardij Hoekstra .

Met een hapje in de ene hand en een drankje in de ander was er vervolgens genoeg tijd om de nieuwe buren eens een beetje te leren kennen. Meestal ontstaat na dit moment een eerste groepsapp en beleeft men samen de rit richting de oplevering van hun nieuwe woning. Met dit gezelschap belooft het wederom een gezellig buurtje te worden!

Terug naar overzicht