Bouw Woonspods0513


28 januari 2022

De 9 woningen van Woonspods0513 zijn sinds kort in aanbouw. En het gaat snel, met het prefab bouwsysteem van IIBO! De enorme elementen worden allemaal binnen een paar dagen op hun plek gehesen in dit kleine straatje in het centrum van Heerenveen. Deze week staan de eerste 5 woningen op hun plek, na het weekend starten ze met de andere 4.

Dit stukje centrum had al jaren te kampen met leegstand. Te ver van de winkelstraat voor detailhandel, te weinig passanten voor dienstverleners, niet bruisend genoeg voor horeca om zich te vestigen… Deze herontwikkeling zorgt dus voor de welkome verkleining van het winkelgebied en tegelijkertijd voor woonruimte voor starters en kleine huishoudens. Win-win, ons WoonSpodsconcept bleek de perfecte invulling!
 

Terug naar overzicht