Vacature: junior projectontwikkelaar 32-40 uur M/V


14 januari 2022

De functie:

Je bent enthousiast, lichtvoetig en je droomt er van om Nederland een heleboel mooie plekken rijker te maken. Mooie plekken om te wonen, recreëren of werken. Je werkt met de handvatten die onze bestaande woonconcepten je bieden maar als de locatie erom vraagt, kom je op de proppen met een uniek plan of misschien zelfs een nieuw concept. Het belangrijkste vind je dat wat jij ontwikkelt, aansluit bij de behoeften en woonwensen van de uiteindelijke gebruikers. Vraaggestuurd ontwikkelen heet dat bij Zwanenburg Projecten.

Deze passie mag je 32 tot 40 uur per week uitvoeren, op de dagen die jou het beste passen. Wij zijn net zo flexibel als jij.

Je coördineert en bewaakt je eigen projecten van A tot Z, hierbij zul je op vele terreinen je vaardigheden toepassen. Je houdt je bezig met de juridische procedures, de ontwerpfase, technische kwaliteit, financiële haalbaarheid en het definitieve ontwerp. Je bewaakt de planningen en budgetten en bent de schakel tussen onze partners zoals gemeenten, architecten en aannemers. Alles tot aan de start verkoop of verhuur van een project. Uiteraard nemen de ervaren projectontwikkelaars in ons team je hierbij onder hun vleugels om je de fijne kneepjes van het vak te leren.

De kandidaat:

Je bent jong en gedreven, je voelt dat je meer in je mars hebt en wil al je talenten in één functie bundelen. Je werkt zelfstandig, ook zonder al te veel supervisie weet je alles vlot te trekken. Als je een project start, omarm je het en stelt alles in het werk om naar dat droomresultaat toe te werken.

Je hebt een HBO of universitaire opleiding afgerond op het gebied van planologie en/of vastgoed. (dit is een pré, overtuig ons gerust van je kunnen.)

De werkplek:

Heel Nederland is je speelveld, met het Zwanenburg Projecten kantoor in Heerenveen als vaste honk. Ook een mooie plek! Een statig monumentaal pand met fijne werkplekken waar je je optimaal kunt inleven in jouw projecten.

Per wanneer?

Je wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk aan de gang nadat we met elkaar kennisgemaakt hebben!

Interesse?

Mail ons uiterlijk woensdag 26 januari ‘22 jouw motivatie en CV, naar communicatie@mooieplek.nl.

Terug naar overzicht