Gouden locatie zoekt eremetaal-winnend gevelontwerp!


12 mei 2021

Naast dé ijstempel van Nederland - Thialf in Heerenveen – staat iets moois te gebeuren. Op deze zichtlocatie naast het spoor zal een voormalig meubelboulevard plaatsmaken voor een excellerende topsportomgeving.

Hier realiseren we 112 wooneenheden, waarvan 80 voor topsporttalenten die in Heerenveen trainen voor hun olympische droom. Daarnaast biedt de locatie ruimte voor functies die het ontwikkelconcept kunnen versterken en zich toespitsen op de thema’s (top)sport, gezondheid en vitaliteit.

Samen met een enthousiast bouwteam zijn de plannen voor het geraamte van deze transformatie al uitgedacht. Maar bij deze toekomstige topsportbakermat hoort een eremetaal-winnend gevelontwerp. Een iconisch gebouw waarvan de ontwerper eeuwige roem verdient. Een aanzicht wat herkend zal worden door heel het land en ver daarbuiten. Hét gezicht van Sportstad Heerenveen.

Naast een aantal vooraf geselecteerde architecten dagen wij alle architectenbureaus met een flinke dosis lef, ambitie en iconische gedachtegang uit om mee te dingen naar het gouden ticket. Stel je voor, jouw naam onder het winnend ontwerp!

 

Aanmelden en het opvragen van alle stukken en voorwaarden kan door een e-mail te sturen naar bastiaan@mooieplek.nl 

Uit de aanmeldingen worden een aantal ontwerpers geselecteerd welke aan de start van de race mogen verschijnen.

Terug naar overzicht