44 zorgwoningen voor Talant opgeleverd in Tellepark


16 november 2020

De 44 zorgeenheden die we voor Talant realiseerden in Tellepark Heerenveen, zijn afgelopen vrijdag opgeleverd. In de binnentuin van het complex overhandigden we een 1,5 meter lange sleutel aan een van de nieuwe bewoners.

Het bijzondere van deze zorgwoningen is dat van buitenaf de functie van het gebouw niet direct zichtbaar is. Het oogt als een gangbaar doch speels blok rijwoningen en blend perfect in het overige straatbeeld. Van binnen zijn de appartementen verrassend ruim en bijna iedere bewoner heeft een eigen balkon of terras. Het ontwerp komt van Jan Van der Zwaag, voor de zorgvuldige uitvoering bedanken we Hesco Bouw, Koninklijke Damstra Installatietechniek BV en ASB projecten.

Met het afronden van dit project is de herontwikkeling van Tellepark nu compleet. Eerder mochten we hier al 3 woontorens met 27 appartementen en 16 grondgebonden woningen realiseren.

Terug naar overzicht