Tweede fase WoonSPODS058 Middelsee in verkoop


2 september 2020

Na een succesvolle eerste fase, waarin bijna alle woningen zijn verkocht, gaan we vandaag van start met fase 2. Samen met Hoekstra Makelaardij gaan er wederom 22 WoonSPODS in verkoop!

Dit project is het eerste wat in de nieuwe wijk Middelsee in Leeuwarden gerealiseerd gaat worden. Voor echte pioniers dus! Ons avontuurlijke concept WoonSPODS past hier perfect bij; de energieneutrale woningen staan rug-aan-rug tegen elkaar, gezamenlijk ogen ze als een industriële hal. Door de open structuur met gedeelde binnentuin ontstaat hier straks een community waarin diverse doelgroepen samen leven en ontmoeten. Een woonvorm anno 2020, met een flinke knipoog naar vroeger!

Benieuwd hoe dat eruit gaat zien? www.woonspods058.nl

Terug naar overzicht