Zwanenburg Projecten zet voet aan wal in Middelsee en start nieuwe industriële revolutie


15 april 2020

Wooneiland Middelsee, zomaar een project in een reeks leuke projecten? Echt niet. Het is een perfect voorbeeld van waarom we bij Zwanenburg Projecten iedere dag met veel plezier naar ons werk gaan. Ook als we thuis werken. Ons vaste motto is ‘Anders denken, anders doen’. Wij vinden dat je dat dan ook trouw moet doen - en niet anders.

Middelsee in telegramstijl: regelrecht pionierswerk. Alles is er anders dan je gewend bent, op de doorsnee woonmarkt. Klein eilandje met veel privacy, water rondom. Autoluw, net buiten je voordeur even flaneren op de wandelpaden aan de waterkant. Revolutionaire gebouwen ook, deels sfeervolle WoonSpods, deels stoere Loodswoningen met een industriële uitstraling. Geen normaal huis te bekennen dus! WoonSpods, dat is ons eigen anders-dan-anders concept van compacte, energieneutrale woningen die gerieflijk rug aan rug liggen. Tel uit je winst: zuiniger, efficiënter gebruik van de buitenruimte, toch verrassend veel binnenruimte. Grote ramen, veel licht, nog meer uitzicht. Nu nog een beetje vreemd en ontwikkeld met lef, straks heel gewoon omdat het zo fijn wonen is. Kijk alvast even rond op www.woonspods058.nl - en je ziet wat vraaggestuurd ontwikkelen allemaal kan opleveren.

Terug naar overzicht