Industriële Woonspods in Middelsee Leeuwarden


6 maart 2020

Zwanenburg Projecten gaat van start met het állereerste project in dit nieuwe deelgebied van Leeuwarden. Wat er komt? Industriële rug-aan-rug woningen, gebouwd op een eiland aan open vaarwater. Een nieuwe woonvorm, waarvan je denkt: waarom was dit er niet eerder?

Een Woonspod is slim, comfortabel, betaalbaar en een beetje eigenzinnig. Speciaal bedoelt voor de kleinere huishoudens. Met een EPC van 0 uiterst duurzaam en energieneutraal uitgevoerd.
Door de grote ramen en industriële afwerking oogt dit écht even anders dan je gewend bent van een nieuwbouwwoning. Elke rug-aan-rug woning heeft zijn eigen voortuin, of aan het water of grenzend aan de gezamenlijke binnentuin.

Via
www.woonspods058.nl nodigen we geïnteresseerden uit om ons via een enquête op de hoogte te brengen van hun woonwensen.

Terug naar overzicht