Op koers naar waterrijk wonen in Harinxmaland!


5 maart 2020

We hebben er zin in, bij Zwanenburg Projecten. Een nieuwe fase, met de veelbelovende naam ‘Waterrijk Wonen’. Vanwege de 76 duurzame woningen die er straks staan, aan open vaarwater in Sneek. Afgelopen week kregen we groen licht, we kunnen van start. Geduld is niet onze sterkste kant; dus stapten twee collega's alvast in een bootje, helemaal in stijl!

Virtuele aanloop naar een échte, gezellige woonwijk aan het water.

Harinxmaland, de nieuwe wijk van Sneek, is bekend terrein voor ons. Tussen 2016 en 2018 realiseerden we er al 66 woningen.

Gemeente Súdwest-Fryslan stelde het bestemmingsplan vast voor nog eens 76 huizen in fase 1F. In deze fase zorgen we als nieuwe eigenaar van de grond ook voor het bouw- en woonrijp maken van het hele terrein.
76 moderne huizen met de karakteristieke kenmerken van de jaren ’30 bouwstijl. Stuk voor stuk duurzaam en gasloos uitgevoerd.

Uitstraling en indeling lieten we voor een groot deel over aan belangstellenden zelf, volgens het vraaggestuurd-ontwikkel-recept van Zwanenburg Projecten. Al een tijd kunnen geïnteresseerden hun woonwensen doorgeven op
www.MooiHarinxmaland.nl.
De belangstelling is groot, de start verkoop kan over een aantal weken worden aangekondigd!

Terug naar overzicht