Start bouw Mooi Wetterwille


16 januari 2020

Het natte weer mocht de pret vandaag niet drukken, tijdens het feestelijke start-bouw moment in Delfstrahuizen. Bij dit project ‘Mooi Wetterwille’, zullen 10 halfvrijstaande woningen in jaren ’30 stijl gerealiseerd worden in een nieuwe ruim opgezette wijk, vlakbij het Tjeukemeer!

De bouw is reeds gestart, de heipalen en funderingsbalken liggen op hun plek. Bouwbedrijf Lont, vandaag ook aanwezig, is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit plan. Naar verwachting zal rond deze zomer de oplevering gaan plaatsvinden. Bijzonder is wel dat de kopers van de tien bouwnummers ook uit vele verschillende plekken in Nederland komen, waarvan maar drie uit Friesland en toch twee uit Delfstrahuizen! Met het zelf metselen van de eerste steen is voor hen allen dit nieuwbouwavontuur na vandaag echt gestart!

Terug naar overzicht