Wonen aan de Wuiteweg bruist van nieuw leven!


13 juni 2024

Een bruisend centrum van APK-keuringen, bandenwissels, onderhoud, reparaties en nog veel meer. De ABD-garage aan de Wuiteweg in Drachten bracht jarenlang leven in de brouwerij, totdat het pand leeg kwam te staan. Met ons project 'Wonen aan de Wuiteweg' slaan we nu een nieuwe weg in, van autogarage naar een mooie woonplek.

De 8 levensloopbestendige woningen en 18 appartementen van Wonen aan de Wuiteweg staan in de steigers, en dat vierden we samen met de toekomstige bewoners op de bouwlocatie in Drachten. Mooie woningen en wijken vormen de basis voor een Mooie Plek, maar een thuisgevoel ontstaat pas echt wanneer bewoners zich verbonden voelen met de buurt. De eerste kennismakingen en blije gezichten op de bouwplaats lieten zien hoe de eerste banden werden gesmeed. Daarmee is de eerste stap naar een hechte buurt gezet, mooi om te zien!

Zo komen we samen tot een prachtig resultaat: de oude ABD-locatie in een nieuw jasje, klaar voor nieuwe herinneringen.

Terug naar overzicht