Voor en na; Stevenshoek Langweer.


22 mei 2024

Voor en na. Zoveel mooier maar ook nog zo herkenbaar. Het lijnenspel van het vervallen hotel en restaurant De Wielen diende dan ook als inspiratie voor het nieuwe ontwerp wat we samen met Studio DWP maakten. De Stevenshoek in Langweer is met recht van rotte appel in een mooie plek getransformeerd.

Door de functies wonen en horeca weer terug te brengen op deze prominente plek is er hier weer leven in de brouwerij. Door een strakke planning en goed contact met Dorpsbelang Langweer en gemeente De Fryske Marren is het gelukt om Langweer maar één zomer met bouwwerkzaamheden te belasten. Niet onbelangrijk voor een watersportdorp!

De appartementen van Wetterstate worden in de komende maand opgeleverd door Aannemingsbedrijf Kuin, waarmee we in 2020 al naar deze locatie keken. We hadden vandaag dus nog net de kans om met alle partijen waarmee we dit resultaat hebben bereikt van het uitzicht over het water te genieten. Doen we graag, samen successen vieren!

Na een rondje door het gebouw sloten we natuurlijk met het hele gezelschap af bij horeca-aanwinst Spot. Samen trokken we de conclusie: van dit soort projecten krijg je energie, hier doen we het voor!

Terug naar overzicht