De droom van Earnewâld!


17 mei 2024

Elke handtekening brengt de droom van Earnewâld een stapje dichterbij. Uitgroeien tot dé bestemming waar je je altijd welkom voelt. Met de recente ondertekening van de anterieure overeenkomst, bundelen we krachten met Gemeente Tytsjerksteradiel. Samen met dorpsbelang, de omringende VvE's, de lokale mensen en de gemeente brengen we deze droom tot leven!

Dit plan bruist van ambitie en dat geeft ons een enorme energieboost! Een hotel met ruime lofts, 19 recreatiewoningen en een levendige horecagelegenheid, allemaal met een uitzicht op de Friese wateren. En dat is nog maar het begin: de vrijstaande woningen hebben de mogelijkheid om met drie families samen te recreëren zodat er onvergetelijke herinneringen kunnen worden gemaakt.

We zijn bijna bij de finish van het bestemmingsplan. En intussen kunnen we niet wachten om Earnewâld te zien opbloeien tot de levendige trekpleister die het verdient te zijn. Het avontuur wacht!

Terug naar overzicht