What’s not to LOOV!?


11 december 2023

De verkoop is gestart! Het was gezellig druk in Overgooi afgelopen zaterdag. Glühwein, kerstmuziekje erbij, een volle tent met een heleboel positieve gesprekken over de villa’s en de eerste 9 kavels waar nu op ingeschreven kan worden.

Samen met Bouwbedrijf Hof ,Brockhoff Makelaars, en Van der Linden - makelaardij + vastgoedmanagement kijken we terug op een mooie aftrap van dit project waar in totaal 110 woningen komen. De inschrijvingen voor deze eerste fase komen al binnen en nog voor de kerstdagen gaan we hier een aantal mensen heel blij maken met een toewijzing.

Binnen dit project creëren kopers hun eigen droomvilla in samenwerking met de architecten van Studio DWP en Bouwbedrijf Hof. 1 van de 6 typen LOOVilla’s die we uitdachten geldt hiervoor als basis, daarmee maakt iedereen hun eigen, ultieme ‘Mooie Plek’.

Terug naar overzicht