Pieken op het juiste moment!


17 november 2023

Dat is waar het allemaal om draait in de topsport. Maar ook in de wereld van de vastgoedontwikkeling dien je op het juiste moment met het juiste aanbod op de proppen te komen.

Hier bij Cunabula, de nieuwe topsportcampus in Heerenveen, komen vraag en aanbod heel mooi bij elkaar. Er was vanuit Topsport NOORD al jaren de wens voor een plek waar topsporters en nieuwe talenten gezamenlijk kunnen wonen, studeren en zich verder kunnen ontwikkelen. En onderweg naar die droom hebben we letterlijk een piekmoment; het hoogste punt is bereikt!

Samen met de Gemeente Heerenveen, Topsport NOORD en andere betrokkenen vieren we deze mijlpaal. Tegelijkertijd eren we ook wat Heerenveen reeds allemaal te bieden heeft op sportgebied. Wethouder sport en bewegen Sybrig Sytsma sprak over het belang van de komst van een topsportcampus in Heerenveen, in aanvulling op het bestaande aanbod aan topsportfaciliteiten binnen de gemeente. Dat is wel een toost waard. En niet alleen het glas ging omhoog, ook een enorme gouden medaille vloog naar het hoogste punt van de woontoren. Nog een paar maandjes, dan openen officieel de deuren van deze gouden Mooie Plek!

Bekijk Cunabula
Terug naar overzicht