Waterrijk Wonen feestelijk afgerond


5 juni 2023

Precies 3 jaar nadat fase 1 van ‘Waterrijk Wonen’ in verkoop ging, is de complete nieuwbouwontwikkeling Mooi Harinxmaland in Sneek klaar. Alle 75 woningen, maar ook alles eromheen wat de wijk een fijne woonplek maakt. Aan de wegen, bruggen en fietspaden werd dit voorjaar nog gewerkt en nu is het echt af!

En hoe kun je een project die de naam ‘Waterrijk Wonen’ draagt nu beter verkennen dan vanaf het water?! Daarom stapten we vorige week met alle partijen die aan deze ontwikkeling hebben meegewerkt aan boord van de Grutte Grize om Harinxmaland te aanschouwen. De wijk in Sneek waar we sinds 2016 inmiddels 141 woningen realiseerden. Conclusie: Dit is echt zo'n typische Mooie Plek!

Trots op het resultaat én op iedereen met wie we samenwerken. Bedankt Gemeente Súdwest-Fryslân, Aannemingsbedrijf Kuin, Hoekstra Makelaardij, Makelaardij Friesland, Rabobank, Interra, Studio DWP, Notariskantoor Ellemers, The Imagineers Holland Invite vastgoedmarketing, STNNNG, Van der meer grondwerk, De Waard Grondverzet, Geomaat B.V., familie Stienstra, Jhr.Tjalling van Eysinga.

Terug naar overzicht