Een uitbouw de hoogte in? Bij een MooiZEN woning kan het!


26 mei 2020

De potentiele kopers van het project Mooi Delfzijl kiezen zelf of ze 2 of 3 woonlagen wensen. Uniek!

De energieneutrale woningen worden door aannemer IIBO compleet in de fabriek in Heerenveen gemaakt en vervolgens in 1 dag wind en waterdicht gemonteerd op locatie. Het enige groot transport zijn 3 diepladers per woning en een telescoop kraan, waardoor de overlast in de wijk tot een minimum wordt beperkt en een enorme CO2 reductie wordt gerealiseerd.  De woning wordt gerealiseerd met een biobased casco en er wordt gewerkt met zoveel mogelijk circulair materiaal. Door het biobased casco in combinatie met het dampopen bouwsysteem ontstaat een comfortabel en bovenal gezond binnenklimaat.  Een uitbouw in de hoogte behoort in dit project ook tot de mogelijkheden, waardoor de mogelijkheid bestaat voor maar liefst 6 slaapkamers. Het kan wél! Ook in Delfzijl!

Terug naar overzicht