Nieuw MooiZEN project in aardbevingsgevoelige regio


15 mei 2020

We strijken met het MooiZEN concept neer in het meest Noord-Oostelijke puntje van Nederland; Delfzijl. Een MooiZEN-woning is vanwege de constructie uiterst geschikt om te bouwen in aardbevingsgevoelige gebieden. Een kwestie welke deze regio in Groningen niet vreemd is.

Als onderdeel van een grote sloop en nieuwbouw opgave ontwikkelen we er in samenwerking met de Gemeente Delfzijl en aannemer IIBO 16 direct energieneutrale woningen: ‘Mooi Delfzijl’.
Robuuste rijwoningen met speelse gevels door de verspringende woonlagen, ontworpen door Van manen en Zwart architecten. Met een EPC van 0, biobased casco en dampopen bouwsysteem ook nog eens zeer gezond en voordelig voor de toekomstige bewoners.

Ga naar de projectwebsite
Terug naar overzicht