Kijkmoment Mooi Deventer


28 april 2020

In Deventer was vandaag de eerste kijkdag bij het project Mooi Deventer, waar 13 duurzame woningen worden gerealiseerd.

Een deel van de toekomstige bewoners konden met in achtneming van de regels omtrent Corona om en om hun woning in. Naast dat ze de woningen konden bekijken konden ze ook zaken inmeten voor bijvoorbeeld de vloerbedekking, eventuele meubelen en raamdecoratie etc..

De kitloze en voegloze wc’s, badkamers en keukens zijn bij deze geprefabriceerde woningen reeds op de eerste dag van de bouw van de woning geplaatst en passen uitstekend bij het bouwconcept van de zogenaamde MooiZen woningen. Deze energieneutrale woningen hebben een biobased casco en een gezond binnenklimaat door een damopen bouwsysteem. De woningen zullen nu op locatie snel verder worden afgebouwd door aannemer IIBO uit Heerenveen, waarna de kopers volop van hun woning kunnen gaan genieten.  

 

Terug naar overzicht