32 woningen Mooi Skoatterwâld te Heerenveen

Het project Mooi Skoatterwâld bestaat uit 32 betaalbare jaren '30 woningen. Zwanenburg Projecten is in november 2014 gestart met de verkoop van de eerste 16 woningen (fase 1). Deze eerste fase is binnen twee maanden verkocht.

Op 14 februari 2015 is gestart met een tweede fase van 16 woningen in dezelfde opzet. Hiervan zijn ook alle woningen binnen 2 maanden verkocht. De woningen van zowel fase 1 als fase 2 zijn binnen planning opgeleverd aan de kopers. 

Het project ziet toe op tweemaal 4 halfvrijstaande woningen, 8 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. De woningen hebben een beukmaat van 7 meter en hebben boven 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een royale zolder die met de vaste trap bereikbaar is en waar eventueel een 4e slaapkamer kan worden gecreëerd.

Makelaardij Hoekstra en Makelaardij Friesland uit Heerenveen zijn als  verkoopmakelaars betrokken geweest bij dit project, terwijl op financieel vlak de mogelijkheden voor potentiële kopers konden worden gebracht door de Rabobank en GeldXpert uit Heerenveen.

Voor meer informatie zie: www.mooiskoatterwald.nl

Mooi Skoatterwâld is gebaseerd op het concept Moooi Wonen. Lees hier meer over dit woningbouwconcept: http://moooiwonen.nl/

Mocht u geïnteresseerd zijn of geïnformeerd willen blijven over dit project, dan kunt u ons dat laten weten via info@mooieplek.nl

Hier leest u een interview met de Rabobank en Gemeente Heerenveen.

Terug naar overzichtspagina