Zwanenburg Projecten:
landen op een mooie plek

Zwanenburg Projecten houdt zich bezig met het creatief ontwikkelen van vastgoedprojecten. Het resultaat bestaat uit duurzame aantrekkelijke beleggingsproducten, de zogenaamde 'mooie plekken'. Daar waar Zwanenburg Projecten landt worden deze 'mooie plekken' gecreëerd.

Veelzijdig actief

Zwanenburg Projecten is veelzijdig actief en richt zich op een breed vastgoedspectrum. Of het nu gaat om de ontwikkeling van kleine of juist grootschalige projecten, daar waar het bedrijf op creatieve maar financieel en planologisch onderbouwde wijze van toegevoegde waarde kan zijn, zal het dit niet nalaten. Bekijk een aantal van de door ons ontwikkelde vastgoedprojecten.

Doelgericht en deskundig

Het bedrijf houdt bij dit alles van een slagvaardige no-nonsense aanpak. Doelgericht ideeën uitwerken en plannen ontwikkelen is waar het om gaat. Het motto hierbij is: 'Het kan wél!'. Zwanenburg Projecten neemt graag het initiatief maar werkt niet alleen. Het schakelt daar waar nodig deskundige partners in. Dit houdt de relatief kleine maar tegelijk groots actieve onderneming flexibel en daadkrachtig.

Ontwikkelende belegger, beleggende ontwikkelaar

Zwanenburg Projecten ziet zichzelf graag als een ontwikkelende belegger, maar tegelijk als een beleggende ontwikkelaar. Het bedrijf neemt graag de ontwikkeling van een nieuw project, bestaande uit bijvoorbeeld een leeg pand, braak liggend terrein of economisch afgeschreven onroerende zaak, op zijn schouders. Maar net zo makkelijk wordt een vastgelopen project risicodragend opgekocht om de zaak vervolgens weer vlot te trekken. Zwanenburg Projecten richt zijn focus hierbij niet in de eerste plaats op directe winst maar juist op het creëren van duurzame beleggingen.

Een blikveld van 360°

Zwanenburg Projecten is opgericht door Erik Zwanenburg, het creatieve brein achter het bedrijf. Samen met compagnon Bernhard Hoekstra, die zorgdraagt voor de feitelijke onderbouwing van ideeën, planologische trajecten en het contractmanagement, vormt hij een twee-eenheid. Zwanenburg en Hoekstra vullen elkaar op deze wijze perfect aan en staan figuurlijk met de ruggen tegen elkaar. Zo heeft en houdt Zwanenburg Projecten altijd een blikveld van 360°, ofwel 100 procent, op vastgoed en ontwikkeling. Zo houdt het bedrijf zicht… op een mooie plek.

Meer weten over Zwanenburg Projecten of wilt u van gedachten wisselen over een van onze vastgoedprojecten? Neem dan contact met Bernhard Hoekstra of Erik Zwanenburg op. Wij staan u graag te woord.